Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Συνέχισε το ατομικό ο Χάντερ!!


Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά τη νίκη επί της Λιμόζ. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Οθέλο Χάντερ, με τον Πατ Γιανγκ να βγαίνει και για… ψώνια.

Συνέχισε το ατομικό ο Χάντερ
Μία χαλαρή μέρα εξασφάλισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Λιμόζ. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν την Παρασκευή (6/11) στο ΣΕΦ, ωστόσο προπονήθηκαν σε πιο χαμηλές… ταχύτητες, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί το Σάββατο (7/11), ενόψει και του ματς με το Λαύριο την Κυριακή (8/11).

Από ‘κει και πέρα, μοναδικός που δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ήταν ο Οθέλο Χάντερ, καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναρρώνει από το διάστρεμμα που υπέστη και πλέον κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές.

Στο μεταξύ, ο Πατ Γιανγκ πέρασε κάπως πιο… εποικοδομητικά την ημέρα του, καθώς επισκέφτηκε την επίσημη μπουτίκ των «ερυθρόλευκων», όπου προμηθεύτηκε ένα δωράκι για την αγαπημένη του φίλη, Λέιλα, που είναι πέντε ετών.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Patric Young (@patricyoung4) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: