Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς Κουλιμπαλί σε Αίγιο και Τούμπα!


Χωρίς Κουλιμπαλί σε Αίγιο και Τούμπα

Χωρίς τον Οσμάν Κουλιμπαλί θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στο κυπέλλο με τον Παναιγιάλειο, με τους Κρητικούς να αναχωρούν μετά το ματς για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου στο δύο παιχνίδια που ακολουθούν για τον Πλατανιά με Παναιτωλικό στο Αίγιο για το κύπελλο και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο παίκτης από το Μάλι επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός αποστολής και για τα δύο παιχνίδια των Κρητικών, ενώ θα απουσιάσουν επίσης οι Ολιμπά και Γιακουμάκης

Η ομάδα μετά το ματς στο Αίγιο δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά θα αναχωρίσει άμεσα για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει και θα ολοκληρώσει εκεί την προετοιμασία της για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος, Κασωτάκης, Τζιμόντζι, Σκουλουδάκης, Τσουράκη, Μαχαμάτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: