Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ιγκάλο και... πάσης Αγγλίας!!


Ιγκάλο και... πάσης Αγγλίας

Με την ευχή το κρεσέντο σκοραρίσματος να συνεχιστεί και στο 2016 αποχαιρέτησε τον παλιό τον χρόνο ο Οντιόν Ιγκάλο της Γουότφορντ, όντας ο κορυφαίος σκόρερ σε ένα ημερολογιακό έτος σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας!  
Ο Νιγηριανός επιθετικός των «hornets» κλέβει την παράσταση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όχι όμως και όλα τα φώτα της δημοσιότητας αφού... προτεραιότητα έχουν άλλοι αστέρες που είτε αποδίδουν είτε όχι.
Εκείνος, όμως, τιμιότατος από την αρχή μέχρι το τέλος του 2015, είναι από τους κυριότερους λόγους της θετικής εξέλιξης και πορείας της Γουότφορντ τόσο στην προσπάθεια ανόδου της πριν από το καλοκαίρι, όσο και σε αυτά που παρουσιάζει πλέον στο κορυφαίο επίπεδο.
Μέσα στο ημερολογιακό έτος που μας αποχαιρέτησε πριν από μερικές ώρες, ο Ιγκάλο πέτυχε 30 γκολ, έχοντας σημειώσει τα 14 από αυτά στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν.
Αμέσως μετά έρχεται ο Χάρι Κέιν που έφτασε σε σύνολο τα 27, σκοράροντας δις την Πρωτοχρονιά του 2015 στο εντυπωσιακό 5-3 της Τότεναμ επί της Τσέλσι. Φέτος, έφτασε σε ένα σερί 10 τερμάτων σε ισάριθμους αγώνες.
Ο Ρος ΜακΚόρμακ της Φούλαμ σταμάτησε στα 25 γκολ στην Τσάμπιονσιπ, ενώ, 23 μέτρησε ο Μπάρι Κορ με τη φανέλα των Σάουθεντ και Κέμπριτζ, παίζοντας για δύο ομάδες στα δύο «κομμάτια» του προηγούμενου έτους.
Με 10 γκολ στο πρώτο μισό του 2015 με τη Μπρέντφορντ και 23 συνολικά, μπαίνει στη λίστα και ο Αντρέ Γκρέι της Μπέρνλι.
Αναλυτικά:
Ποδοσφαιριστής Ομάδα Αριθμός τερμάτων
Οντιόν Ιγκάλο Γουότφορντ 30
Χάρι Κέιν Τότεναμ 27
Ρος ΜακΚόρμακ Φούλαμ 25
Μπάρι Κορ Σάουθεντ/Κέμπριτζ 23
Αντρέ Γκρέι Μπρέντφορντ/Μπέρνλι 23
Μπενίκ Αφόμπε Γουλβς 22
Τζόρνταν Ρόουντς Μπλάκμπερν 21
Ιζάλε ΜακΛίοντ Κρόουλι/Νοτς Κάουντι 20
Τζέι Σίμπσον Λέιτον Όριεντ 20
Ίαν Χέντερσον Ρότσντεϊλ 20


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: