Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μάντζιος: «Να εξασφαλίσουμε γρήγορα τη σωτηρία»


Μάντζιος: «Να εξασφαλίσουμε γρήγορα τη σωτηρία»

Παρά τον εξαιρετικό πρώτο γύρο, ο Άκης Μάντζιος δεν εφησυχάζει και θέλει γρήγορη σωτηρία του Λεβαδειακού, αλλά και νίκη επί του Ατρομήτου την Κυριακή στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

«Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός για την ομάδα μας. Είχαμε 22 βαθμούς, ο πρώτος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό για να παίζουμε στη συνέχεια πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού στην κάμερα της Nova.

«Το ματς με τον Ατρόμητο είναι πολύ δύσκολο, ο αντίπαλος έχει ποιότητα, εμπειρία και θέλει προσοχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε πριν τη διακοπή κι ελπίζουμε στη νίκη. Χρειάζεται τακτική κι επιμονή, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως πρέπει θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι», τόνισε για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Τέλος, για τις μεταγραφές είπε: «Έχουν έρθει τρία παιδιά που έχουν δείξει πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε τη βοήθειά τους, με την ποιότητα και την εμπειρία τους, για να καλύψουμε ό,τι κενά είχαμε στον πρώτο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: