Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Επιμένουν στην Ιταλία για Εβανγκελίστα!


Επιμένουν στην Ιταλία για Εβανγκελίστα

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Εβανγκελίστα.

Στην Ιταλία επιμένουν... Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση του νεαρού βραζιλιάνου, Λούκας Εβανγκελίστα.

Σύμφωνα με αυτό οι πράσινοι καταβάλουν προσπάθειες για τον δανεισμό του, σε πρώτη φάση, για έξι μήνες και μετά για την απόκτησή του.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές. Ωστόσο, άνθρωποι της ΠΑΕ απλώς επισημαίνουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει προτείνει κάποιους νεαρούς παίκτες που γνωρίζει και πιστεύει ότι μπορούν να αποκτηθούν –αρχικά- ως δανεικοί και εάν δείξουν καλά στοιχεία να αποκτηθούν.

Ωστόσο δεν αναφέρουν ονόματα παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μάλιστα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σύντομα να κλείσει η μεταγραφή με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα για τα τυπικά.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Τον είχε στη θητεία του στην Ουντινέζε και μάλιστα, πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: