Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ντα Κόστα: «Με αυτοπεποίθηση από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ντα Κόστα: «Με αυτοπεποίθηση από το Τσάμπιονς Λιγκ»
Ο άσος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι οι εμφανίσεις της ομάδας στα ματς του Τσάμπιονς Λγικ δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει του αυριανού αγώνα.

Με τον «αέρα» των καλών εμφανίσεων στο πλευρό του θα αγωνιστεί αύριο ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άντερλεχτ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο άσος των ερυθρολεύκων υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα που έκανε η ομάδα του στα παιχνίδια του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βοηθούν, όμως υπογράμμισε ότι θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντα Κόστα

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακό στο UEFA Champions League δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με την Αντερλεχτ;

«Οι αγώνες του UEFA Champions League μας έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να τα δώσουμε και για το UEFA Europa League γιατί είναι εξίσου μία σημαντική διοργάνωση».

Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός για να πάρει σκορ πρόκρισης;

«Δεν θα πω πολλά πράγματα για την τακτική που θα ακολουθήσουμε. Είναι μεταξύ μας και είναι θέμα του προπονητή. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με πολύ τακτική και έχει παίκτες δυνατούς και γρήγορους».

Ξέρεις την Αντερλεχτ και τι θυμάσαι από τις αναμετρήσεις με την Λοκομοτίβ Μόσχας, που είχες παίξει εδώ;

«Δεν ήταν καλές αναμνήσεις όταν είχα παίξει με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό είναι άλλο παιχνίδι και η ομάδα έχει άλλους στόχους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: