Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Οι 11 χειρότερες μεταγραφές της σεζόν

http://www.sport24.gr/ast/cov/64/643996_b.jpg
Ήρθαν και μας "θάμπωσαν" με την... εκπληκτική τους απόδοση στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν. Άλλοι δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην χώρα μας. Άλλοι δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλοι απλά δεν την... παλεύουν. Νο.11 Πάουλο Κόστα (Λεβαδειακός)

Ήρθε τον Γενάρη με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της Λιβαδειάς να σώσει την σεζόν. Οι φίλοι των Βοιωτών δεν θα έχουν να θυμούνται πολλά από τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που περισσότερο απασχόλησε την διοίκηση του συλλόγου με τα καμώματα του, παρά με την αγωνιστική του παρουσία.

Νο.10 Κάρλος Μπλένχιο (Ατρόμητος)

Το... "θωρηκτό" ήρθε το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Αργεντινή και την Τίγκρε, ομάδα στην οποία ήταν αρχηγός. Στην ομάδα του Περιστερίου ωστόσο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δείξει την αξία του, αφού περισσότερο θα τον θυμώμαστε για τα σκληρά του μαρκαρίσματα.

Νο.9 Ντάριο Σμόγιε (Πανιώνιος)

Ο 31χρονος αμυντικός ήρθε στον Ιστορικό από το Βέλγιο με σκοπό να λύσει το "αιώνιο" πρόβλημα του Πανιώνιου στα μετόπισθεν. Αποτέλεσμα; Τον Γενάρη του 2010 έφυγε κακήν κακώς, αφού εκτός από το υψηλό του συμβόλαιο δεν μπόρεσε να βοηθήσει αγωνιστικά.

Νο.8 Λούκας Σόσιν (Καβάλα)

Κάποτε για τον 32χρονο Πολωνό ακουγόταν ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Τον Γενάρη που μας πάρασε οι "αργοναύτες" ήταν εκείνοι που τον απέκτησαν, με τον υψηλόσωμο φορ ωστόσο να δείχνει περισσότερο εικόνα παλαιμάχου, παρά εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Νο.7 Σαλίμ Αράς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο... μάγος δεξιός εξτρέμ ήρθε στον ΠΑΣ τον Γενάρη, έτσι ώστε να δώσει ταχύτητα και ποιότητα στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Μάλιστα πολλοί τον παρομοίασαν με τον Τζιμπούρ (όσο καλό και αν ακούγεται αυτό), με τον ίδιο να αποδεικνύεται γρήγορος στις νυχτερινές εξόδους και... μάγος στις δικαιολογίες.

Νο.6 Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα (Ηρακλής)

Ο Ηρακλής το καλοκαίρι τον έφερε με σκοπό να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, αφού η εμπειρία του από ομάδες όπως η Τσέλσι και η Νάπολι θα έφερνε άλλο αέρα στην ομάδα. Τελικά ο αέρας της Θεσσαλονίκης άνοιξε την... όρεξη στον Ιταλό μέσο περισσότερο για τις νοστιμιές της πόλης παρά για ποδόσφαιρο.

Νο.5 Νικουλάε Ντίκα (Ηρακλής)

Ο Ηρακλής πέτυχε διάνα το καλοκαίρι στις μεταγραφές, αφού πέραν του Νταλα Μπόνα έφερε και τον Νικουλάε Ντίκα. Ο Ρουμάνος μέσος ξεκίνησε την σεζόν με δυο εντυπωσιακά γκολ, όμως στη συνέχεια η ανυπαρξία του ήταν εξίσου εντυπωσιακή... Λίγους μήνες μετά ακολούθησε τον φίλο του Νταλα Μπόνα προς την έξοδο από το Καυτανζόγλειο.

Νο.4 Λεάντρο Γκρασιάν (Άρης)

Ο.. νέος Μαραντόνα ήρθε στους κιτρινόμαυρους για να κάνει δική του τη μεσαία γραμμή και με τις μπαλιές του να μπερδέψει τους αντίπαλους αμυντικούς. Τελικά όντως έκανε δική του τη μεσαία γραμμή, αφού δεν ξεκόλλαγε από το ημικύκλιο του κέντρου.

Νο.3 Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ)

Η Ένωση πλήρωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε 800.000 ευρώ, για να προσθέσει τον νεαρό αμυντικό χαφ στην μεσαία της γραμμή, με σκοπό να κάνει μια ένεση ποιότητας και εγγύησης στα χαφ. Το αποτέλεσμα γνωστό... Πάσα στο μισό μέτρο και πανικός στην επίθεση. Βέβαια είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και περιμένουμε να βελτιωθεί.

Νο.2 Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ)

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ξόδεψε 1,5 εκ. ευρώ το καλοκαίρι για να αποκτήσει το μεγαλύτερο ταλέντο της σεζόν 2008-09. Ένα χρόνο μετά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ενώ έχει υποπέσει και σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα κατά την διάρκεια της σεζόν.

And the Winner is.... Έντζο Μαρέσκα (Ολυμπιακός)

Φταίει ο ίδιος; Δεν το ξέρουμε με σιγουριά, αφού κανείς ποτέ δεν κατάλαβε ποια είναι η θέση στην οποία αγωνίζεται. Το γεγονός είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν 1,2 εκ. ευρώ στην Σεβίλλη για να τον αποκτήσουν, με σκοπό να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή και να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών της ομάδας.

Το καλοκαίρι ενδέχεται να μας πει... arrivederci Πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: