Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πέτυχε οπαδό με... μπουκάλι ο Γκερέρο!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ha/hamburg_2010_4_6_10_6_22_b.jpgΟ Πάολο Γκερέρο επέστρεψε κόντρα στο Αννόβερο στην ενεργό δράση (μπήκε στο 46' αντί του Φαν Νίστελροϊ) μετά από μία μακρά αποχή λόγω τραυματισμού, όμως αντί να σκοράρει εντός αγωνιστικού χώρου κατάφερε να βάλει... αυτογκόλ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.Με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, μερίδα οπαδών του Αμβούργου αποδοκίμασε τους παίκτες των γηπεδούχων την ώρα που αυτοί κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, γεγονός που έκανε τον Περουβιανό φορ να "ξεσπάσει" με έναν τρόπο που σπάνια συναντάει κανείς στα γήπεδα του κόσμου.

Και αυτό γιατί πήρε ένα μπουκάλι νερό και το εκτόξευσε με δύναμη προς την κερκίδα, με το μπουκάλι να χτυπάει στο πρόσωπο έναν από τους "διαμαρτυρόμενους" οπαδούς και τον παίκτη να βρίσκεται πλέον στη "δίνη του κυκλώνα" για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.

"Δεν με νοιάζει τι λέχθηκε εις βάρος του από τους οπαδούς προηγουμένως, θα πληρώσει τις συνέπειες. Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές", ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης του Αμβούργου Μπερντ Χόφμαν, με την ομάδα του γερμανικού Βορρά να ανακοινώνει πως η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν "η πιο τσουχτερή στην ιστορία του συλλόγου".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσει ο Γκερέρο είναι κάπου μεταξύ 50 και 100.000 ευρώ, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει στο "ψυγείο" για το αμέσως προσεχές διάστημα αλλά και στη λίστα των υπό μεταγραφή παικτών για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: