Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σχεδιασμός ενόψει στον ΠΑΟΚ


Ο Ταχτσίδης με αντίπαλο τον Χετεμάι Μεταγραφικά σενάρια που δεν αποδίδουν το μέγεθος του σχεδιασμού για την επόμενη περιόδου και πολύ περισσότερο δεν προσαρμόζονται στα πλάνα του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που δεν γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα πάρει μέρος.

Το όνομα του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το βελγικό Τύπο και την εφημερίδα «De Standaard» και σημειώνεται ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης για τον περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, αν και το συμβόλαιό του διαρκεί ως το 2013.

Ο Ντε Καμάργκο θα απασχολήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ μόνο αν η ομάδα του Σάντος εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλωστε, το κασέ του Βραζιλιάνου -με κοινοτικό διαβατήριο- επιθετικού εκτιμάται ότι είναι πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα αναφέρεται το όνομα του Ταχτσίδη που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, αλλά, στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι αυτό που τους ενδιαφέρει άμεσα είναι να ενισχυθούν με πρωτοκλασάτα ονόματα και παίκτες πρώτης σειράς για να κάνουν τη διαφορά.

Επιστρέφοντας στον Βραζιλιάνο της Σταντάρ, ο ίδιος, απαντώντας στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν τον Δικέφαλο να εξετάζει την περίπτωσή του, ο Ντε Καμάργκο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα όμως άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο μέσος της Σταντάρ Λιέγης χαρακτήρισε κολακευτικό το ενδιαφέρον ομάδων γι' αυτόν, ενώ μίλησε για Μπουντεσλίγκα (γνωστό το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ) και Ελλάδα.

«Το ενδιαφέρον είναι πολύ κολακευτικό για μένα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Η Bundesliga θα ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη και η Ελλάδα.
Αγωνίζομαι εδώ και τέσσερα χρόνια στη Στάνταρ Λιέγης, αλλά αν προέκυπτε η πιθανότητα μιας μεταγραφής, γιατί όχι», τόνισε ο Ντε Καμάργκο.

Σενάρια χωρίς... αντίκρυσμα
Διαστάσεις γελειότητας λαμβάνει το σενάριο που θέλει τον Ζήση Βρύζα να συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό. Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ότι πήγε στην προπόνηση της ομάδας και διέψευσε τις αναφορές στη "μεταγραφή" από το δικέφαλο στον Παναθηναϊκό.

Ούτε κι αυτό ισχύει. Ο Βρύζας δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθεί να βρίσκεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στο Χρυσοχώρι της Καβάλας, όπου πέρασε τις γιορτές του Πάσχα κοντά σε συγγενείς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: