Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Για Άρη και Γκσπούρνιγκ γράφουν οι Αυστριακοί

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/gspurnig-200x210.jpg&w=200&h=210&zc=1

Σύμφωνα με Αυστριακά δημοσιεύματα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη! Ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Σκόντα Ξάνθη, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του. Ναι μεν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά όχι στην ομάδα που τον έφερε στην χώρα μας το 2007. Βαδίζοντας στον 4ο χρόνο παρουσία του στους Ακρίτες, νιώθει μέσα του ότι ήρθε η ώρα να φύγει από τα Πηγάδια. Να σημειωθεί ότι ο διεθνείς τερματοφύλακας έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο μπορεί βάση νόμου να το εξαγοράσει και να μείνει ελεύθερος. Το αν έχουν βάση τα εν λόγο δημοσιεύματα θα το δείξει ο χρόνος, μιας και η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

73 συμμετοχές με την Ξάνθη

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Ξάνθη την δεύτερη περίοδο της σεζόν 2006-2007. Μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει 73 συμμετοχές με την φανέλα της Σκόντα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η πιο γεμάτη του χρονιά ήταν η περσινή με 30 συμμετοχές, ενώ φέτος μετράει 27. Είναι γεννημένος στις 02/05/1981 στο Γκρατς της Αυστρίας, έχει ύψος 1.97 και ζυγίζει 93 κιλά, ενώ είναι και διεθνής με την Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: