Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ντενίλσον: "Είμαι κοντά στο τέλος"


Ο Ντενίλσον με τη φανέλα της Βραζιλίας Για μία ακόμα φορά, ο Ντενίλσον, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και μίλησε για την καριέρα του, την οποία προσπαθεί να "αναστήσει" στην Καβάλα. Ο ίδιος φαίνεται ότι πλέον αντιλαμβάνεται απόλυτα ότι δεν έχει και πολλά χρόνια μπροστά του για να παίξει μπάλα.

"Εκανα μία σπουδαία καριέρα, αλλά τώρα βαίνει προς το τέλος της. Είναι προφανές αυτό. Εγώ, ο Ρονάλντο, ο Ρομπέρτο Κάρλος... έχουμε λίγα χρόνια μπροστά μας και μετά τέλος. Αν το σώμα ανταποκρίνεται, θα συνεχίσω να παίζω. Αλλά αυτό που δεν θέλω είναι να σέρνομαι. Ηδη προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το τέλος, γιατί θα είναι δύσκολο", είπε αρχικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του: "Θα ήθελα να σταματήσω αγωνιζόμενος στη Σάο Πάουλο, αλλά έγινε ένα επεισόδιο και δεν έχω πλέον αυτή τη διάθεση. Θα μπορούσα να αποσυρθώ παίζοντας στην Παλμέιρας, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα. Εκεί με υποδέχτηκαν με σεβασμό που δεν ένιωσα στη Σάο Πάουλο".

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Καβάλας σκέφτεται να συνεχίσει την εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Σιόντης και Σόσιν φέρονται ως οι επικρατέστεροι για να αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: