Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης του Βενγκέρ

http://www.contra.gr/images/m/venger_m.jpgΓια πρώτη φορά ο Αρσέν Βενγκέρ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ το καλοκαίρι.

Ο Αλσατός βέβαια, όταν ρωτήθηκε αρχικά για το θέμα έστειλε αλλού το… μπαλάκι: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που νοιάζει είναι να τελειώσει καλά αυτή η χρονιά. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για όλα. Είναι πολύ σημαντικό για αυτή τη γενιά να κερδίσει κάτι… Μετά βλέπουμε για τη νέα σεζόν», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «κανονιέριδων» και συνέχισε: «Το προσωπικό μου μέλλον θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητα της ομάδας να κερδίσει τίτλου, αλλά από τη βελτίωση που παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ακόμα είμαστε πολύ νέοι».

Βέβαια, έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που η Άρσεναλ κατέκτησε για τελευταία φορά τίτλο για αυτό και η ανάγκη τίτλου εφέτος στους Λονδρέζους είναι επιτακτική. Μάλιστα στην ξεκάθαρη ερώτηση αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ο Βενγκέρ πάλι δεν έδωσε σίγουρη απάντηση, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι σε πιο άμεσα πράγματα, όπως η ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: