Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δυσαρέσκεια για Ρουμελιώτη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/18446946a0a96124c2cdba802469ed7c_L.jpg?1270533951?1270533951?1270533951Επίθεση στον αρχηγό του Αρη Νίκου Ρουμελιώτη κάνουν οι παίκτες της ομάδας βόλει του Ηρακλή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τον τραυματισμό που προφασίστηκε στο μεταξύ τους αγώνα και ο οποίος καταδικάζει τον Ηρακλή. Δεν συνηθίζουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε κάποια πράγματα, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Μίκρας μεταξύ της ομάδας μας και του Άρη την Μεγάλη Πέμπτη. Αρχικά θα θέλαμε να καταδικάσουμε την ενέργεια του οπαδού του Ηρακλή να ρίξει το κουτάκι μπύρας στον Νίκο Ρουμελιώτη.

Την καταδικάζουμε και θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση για την έδρα μας. Ήταν μία ενέργεια αρνητικότατη, από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε το τι σκέφτηκε εκείνη την στιγμή. Μπορεί όποιος φίλαθλος μας θέλει, να κρίνει το αν μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε ή όχι, αλλά δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο για τον Ηρακλή. Με τέτοιες ενέργειες δεν δείχνεις ότι θέλεις το καλό της ομάδας, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να την καταστρέφεις. Το σκορ ήταν υπέρ μας 2-0 και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας εμποδίζει με αυτόν τον σκληρό τρόπο να φτάσουμε στο στόχο, την νίκη. Δε μπορεί να ρίχνει ένα κουτάκι μπύρας και να μας στερεί την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Παράλληλα εκφράζουμε και την δυσαρέσκεια μας για την λανθασμένη αντίδραση του Νίκου Ρουμελιώτη. Θεωρούμε ότι ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, δυσφήμισε το άθλημα με το να προσποιείται τραυματισμό στον αγκώνα, ενώ όπως είδε όλη η Ελλάδα το κουτάκι τον βρήκε στο μπράτσο. Εκείνη τη στιγμή νιώσαμε ότι ένας συναθλητής μας θέλει να μας αδικήσει. Όπως αυτός, έτσι κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε την νίκη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς.

Ο αθλητής που οφείλει να αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά, που θα τα κοιτάζει στα μάτια όταν θα υπογράφει αυτόγραφα, που θα νιώθει υπερήφανος όταν ακούει ως αρχηγός τον εθνικό ύμνο, να μην ξεχάσει ποτέ ότι πήγε να ξεγελάσει τους πάντες για να νικήσει εκτός αγωνιστικών χώρων. Επίσης δεν μπορεί να προκαλεί τον κόσμο με χειρονομίες και πετώντας την μπάλα στους φιλάθλους, ζητώντας, χωρίς να είναι αυτός ο υπεύθυνος του γηπέδου, την εκκένωση του. Εμείς ζητούμε συγγνώμη για όλα όσα έγιναν, αλλά δεν δεχόμαστε να μας στερεί ένας συναθλητής μας με αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Όχι με προσποιήσεις, αλλά με ιδρώτα και προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ. Από το μάτι του Κουζούνη έτρεχε αίμα αλλά ο ίδιος προς τιμήν του ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.»

Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: