Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Χωρίς πέντε για το... θαύμα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το γκολ του Ντιμπαλά Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη (17:00) στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες", ολοκληρώθηκε την Τρίτη και ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν περιλαμβάνονται πέντε ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους τραυματίες, Ελευθερόπουλο, Ντιμπαλά, Ντάσιο, Σαιτιώτη καθώς και τον Σίσιτς που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, αλλά και τον Μαϊστόροβιτς, ο οποίος έχει τιμωρηθεί από τον Αναστόπουλο με μία αγωνιστική, λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Ζαφειρόπουλος, Σικαλιάς, Καζναφέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Μπουχάν, Κανακούδης, Κούσας, Βαρτζιώτης, Στάθης, Κώτσιος, Τζάνης, Βάντερσον, Κοντογουλίδης, Αράς, Βατσής, Μενδρινός, Παππάς, Μιχαλόπουλος, Μπακαγιόκο.

Στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του στον τελικό της διοργάνωσης και να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου. Βέβαια άπαντες στις τάξεις της ομάδας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως δεν παύουν να ελπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: