Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ξεσηκωμός για τα εισιτήρια του F4

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-06/1270544573_osfpbasket_250x.jpgΞεσηκωμός επικρατεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του final four της Ευρωλίγκας. Αν και η ΚΑΕ έχει εξασφαλίσει 1550 εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του Παρισιού, πληροφορίες θέλουν τους φίλους του Ολυμπιακού να ξεπερνούν τις 3.500 στον ημιτελικό της 7ης Μαϊου με την Παρτιζάν.

Ο επίσημος Ολυμπιακός θα πάρει 1050 εισιτήρια και περίπου 500 επιπλέον από επιστροφές. Απο `κει και πέρα, όλοι ψάχνονται για να εξασφαλίσουν εισιτήρια από τους ισραηλινούς, μετά τον αποκλεισμό της Μακάμπι. Οι οπαδοί της είχαν εξαφανίσει τα εισιτήρια που διατέθηκαν μέσω διαδικτύου, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του Πίνι Γκέρσον ότι "θα τα δώσουν μισοτιμής στους φίλους της Παρτιζάν". Ακόμα και έτσι να γίνει, λίγοι σέρβοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, αφού οι τιμές είναι... τσουχτερές.

Από `κει και πέρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν το... σαφάρι στο διαδίκτυο, όπως και αρκετά ταξιδιωτικά πρακτορεία, που θέλουν να τα συμπεριλάβουν στα πακέτα που ετοιμάζουν για την πόλη του Φωτός. Ηδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο μεταξύ, η γαλλική αστυνομία είναι ήδη ενημερωμένη για την αδελφοποίηση της Θύρας 7 με την Delije (οργανωμένοι του Ερυθρού Αστέρα) και με αφορμή τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την... μισητή Παρτιζάν, οι έλεγχοι θα είναι πιο αυστηροί μπροστά στο φόβο επεισοδίων, λόγω παρουσίας οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: