Τρίτη 6 Απριλίου 2010

«Η Φούλαμ... ξέρει»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c198cd3b476a9d678b4c9681c90a8efe_L.jpg?1270557833?1270557833?1270557833Ο ατζέντης του Μπρέντε Χάγκελαντ, Ρούμε Άουγκε, μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως η Φούλαμ είναι εκείνη που θα κρίνει το μέλλον του Νορβηγού άσου. Στα 6-7 εκατ. ευρώ η τιμή του.Καλησπέρα. Σήμερα το κινητό μου έχει την τιμητική του από την Ελλάδα. Έχω ενημερωθεί για τις φήμες που κυκλοφορούν για τον Μπρέντε και τον Παναθηναϊκό. Δημοσιογράφοι είστε, πολλές φήμες γράφετε καθημερινά. Αυτή την στιγμή εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ελληνική ομάδα» είπε αρχικά ο Άουγκε και συνέχισε σχετικά με το ενδιαφέρον των «πρασίνων»:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μου έχει συμβόλαιο με την Φούλαμ και εκείνη διατηρεί τα δικαιώματα του. Υπάρχει ένας χρόνος ακόμη στο συμβόλαιο του. Αν ο Παναθηναϊκός τον θέλει τότε θα πρέπει να μιλήσει με την αγγλική ομάδα. Από εκείνη την στιγμή και μετά το θέμα θα είναι οικονομικό. Δεν είναι ελεύθερος ο Μπρέντε και από όσο ξέρω η Φούλαμ τον θέλει. Τα λεφτά, όμως, πάντα παίζουν ρόλο».

Πρέπει να τα... σκάσει

Ο Νορβηγός... killer φυσικά και αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τα μετόπισθεν αλλά μόνη εύκολη δεν είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία αλλά και την πατρίδα του ποδοσφαιριστή η Φούλαμ που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στo Europa League δεν σκοπεύει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός και αν μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. 6-7 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που θα αξιώσουν οι Άγγλοι για να ανάψουν το... πράσινο φως στον υψηλόσωμο στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: