Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Θα κάνει την έκπληξη ο Ρούνεϊ (;)


O Ρούνεϊ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ Μπορεί την Παρασκευή ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Aλεξ Φέργκιουσον, να ανακοίνωσε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο βρετανικός Τύπος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο διεθνής στράικερ να κάνει την έκπληξη και να δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τους Βαυαρούς στο «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με προσκείμενες στο σύλλογο πηγές, η αποθεραπεία του Aγγλου επιθετικού προοδεύει καλύτερα του αναμενομένου, με αποτέλεσμα ο Ρούνεϊ να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» είχαν θέσει ως στόχο την επιστροφή του στο ντέρμπι της 17ης Απριλίου με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο «Φέργκι» ενδέχεται να τον έχει νωρίτερα στη διάθεσή του.

Σχετικό δημοσίευμα της «Daily Telegraph» αναφέρει ότι ο Ρούνεϊ έχει 40% πιθανότητες να προλάβει τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο Σκωτσέζος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον 24χρονο άσο, ο οποίος έχει σημειώσει 34 τέρματα στην εφετινή σεζόν. Από την πλευρά της, η «Daily Mail» τονίζει ότι «η Γιουνάιτεντ δοκιμάζει τον Γουέιν για την επιστροφή του στον αγώνα με την Μπάγερν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: