Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μετέωρος ακόμη ο Παντελή


Ο Παντελή στα γραφεία του Ηρακλή Ούτε μία, ούτε δύο. Είναι πολλές οι εκκρεμότητες για τον Ανδρέα Παντελή, ειδικά αυτή την περίοδο. Ένα από τα ζητήματα, που τρέχουνε και αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα διευθετηθούν τα επόμενα θέματα είναι η επικύρωση από τα διοικητικό συμβούλιο της προεδρίας του Κύπριου. Ο γνωστός επιχειρηματίας μπορεί να πήρε το "Ο.Κ." από τον Ρέμο, αλλά, ακόμη δεν έχει κατοχυρώσει τη θέση του στην ΠΑΕ Ηρακλής. Εξακολουθεί να είναι μετέωρος.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για να προκύψει διοικητικό συμβούλιο που θα επικυρώσει τη συνεργασία του Κύπριου με τον Ρέμο.

Κατά τα άλλα, εντός της εβδομάδας θα συναντηθεί με όσους ποδοσφαιριστές δεν είδε τις προηγούμενες μέρες, με σκοπό να συμφωνήσει και μαζί τους για το ποσό, που θα λάβουν εφάπαξ, αλλά και για αυτό που θα τους καταβληθεί με δόσεις.

Σειρά θα πάρουν οι προπονητές των ακαδημιών, με τους οποίους πρέπει να συμφωνήσει για το ποσό της αμοιβής τους, αλλά και τη δουλειά που θα κάνουν, αφού αν παραμείνει ο Παντελή έχει σκοπό να αναδιοργανώσει τα τμήματα υποδομής. Ακολουθύν οι προμηθευτές, ενώ τέλος πολύ κρίσιμο αναμένεται να είναι και το ραντεβού με τον εκπρόσωπο των Τούμα και Μπόσνιακ, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να συμβιβαστεί με τους δύο παίκτες, που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Στη. λίστα αναμονής υπάρχει και ο Γιοζεφ Μπουμπένκο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι δύο άνδρες έχουν προγραμματίσει μία πρώτη επαφή πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: