Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Στο οικονομικό "σκοντάφτει" προς το παρόν του Λίνο

http://www.contra.gr/images/m/lino_0604_m.jpgΜοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Μασιέλ Λίνο στον ΠΑΟΚ. Όσο περνάνε οι μέρες μεγαλώνει και η αβεβαιότητα για το εάν τελικά θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Είναι ενδεικτικό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είχε θέσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των ανανεώσεων συμβολαίων μέχρι τα τέλη Μαρτίου, το οποίο δεν τηρήθηκε στην περίπτωση του Λίνο. ανανέωση του συμβολαίου του, όπως όλα δείχνουν, "σκοντάφτει", προς το παρόν, στο οικονομικό. Εάν ο Λίνο δεν δεχτεί ένα ποσό γύρω στα 300.000 το χρόνο δύσκολα θα μείνει στη Τούμπα. Ο Φερνάντο Σάντος έχει εισηγηθεί την παραμονή του Βραζιλιάνου μπακ και οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη γίνονται σε θετικό κλίμα, αφού και ο Λίνο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα, όμως, "κολλάει" στο οικονομικό μέχρι τώρα, γι’ αυτό και δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Λίνο, ο οποίος αμείβεται με 200.000 ευρώ το χρόνο, ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από την διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη, η οποία ακολούθησε "σφιχτή" οικονομική πολιτική στις άλλες τρεις ανανεώσεις, κάνοντας μείωση αποδοχών κατά 30% στον Γκαρσία, ενώ στον Ίβιτς και στον Χαλκιά δεν έδωσε ούτε ευρώ αύξηση.

Ο Λίνο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στην συντηρητική οικονομική πολιτική που χάραξε η ΠΑΕ στο θέμα των ανανεώσεων. Είναι ξεκάθαρο πως εάν δεν μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του ο Βραζιλιάνος (το πολύ στις 300.000 ευρώ ετησίως) θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού για αριστερό μπακ. Ο Λίνο είναι εξαιρετικός επιθετικά, αλλά αδύναμος αμυντικά. Στον δικέφαλο του βορρά τον θεωρούν πολύ χρήσιμη μονάδα για την ομάδα και θέλουν να μείνει στη Τούμπα, αλλά εάν φύγει δεν θα "κόψουν" και τις φλέβες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: