Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Διαφορά με Φερνάντεζ και Μάρα

Διαφορά με Φερνάντεζ και Μάρα

Η ενίσχυση της ομάδας ήταν επιβεβλημένη τον Ιανουάριο και έτσι στην Μίκρα ήρθαν οκτώ ποδοσφαιριστές προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση. Στην πλειονότητα τους αποδείχθηκαν σωστές κινήσεις με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει καταφέρει να δείξει χαρακτήρα και να αποκτήσει την αξιοπιστία της.
Χωρίς αμφιβολία η πιο ουσιαστική μετεγγραφή ήταν αυτή του Ντάνι Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε δέκα αναμετρήσεις και δέχτηκε έξι τέρματα, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις που του δείχνουν τον δρόμο μέχρι την εθνική του ομάδα.
Θετική και η παρουσία του Μάρα που έδειξε ότι διαθέτει τεχνική , μπορεί να σκοράρει και στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο.
Ο Καρλινιος δείχνει να είναι ένας αθόρυβος ποδοσφαιριστής και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπουμπένκο και μέχρι τώρα μετράει έξι συμμετοχές στην ομάδα. Για τον Γκαρσία είναι γνωστό τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι στην ομάδα, αλλά σε αυτό το διάστημα είχε συνεισφορά στους κυανόλευκους.
Ο Ριμόλντι ΄ήρθε με περγαμηνές στους κυανόλευκους αλλά περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου αφού δεν έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα. Ο Κομπαγιάσι αντίθετα φάνηκε ότι δικαίωσε τις συστάσεις που είχε και αξιώνει μια θέση και στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρκές στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό που είχε στο ντεμπούτο του. Τέλος ο Παραγουανός Φρέντυ Βέρα δεν έχει παίξει ούτε λεπτό και δεν είναι μέσα στα πλανα του προπονητή όπως φαίνεται.
Σε γενικές γραμμές οι παίκτες που κλήθηκαν να βοηθήσουν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η παρουσία τους:

Παίκτης Αγ. Λεπ. Γκολ
Καρλίνιος 5 389΄ -
Ριμόλντι 3 84΄ -
Κομπαγιάσι 6 336΄ -
Μαρκές 1 37΄ -
Φερναντέζ 10 942΄ -
Μάρα 10 718 1
Γκαρσία 7 649΄ -
Βέρα - - -

Δεν υπάρχουν σχόλια: