Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Απλήρωτοι υπάλληλοι, ζουν με υποσχέσεις


Ο Ανδρέας Παντελή Δεν πάει άλλο. Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αφού παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες! Περίμεναν να πληρωθούν την Μ. Πέμπτη, αλλά, μάταια. Σίγουρα δεν πρόκειται σε λογιστικό λάθος ότι δεν υπήρχε σεντ στους λογαριασμούς τους.

Εισέπραξαν υποσχέσεις από την πλευρά του Ανδρέα Παντελή αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι μοναδικός στόχος όλων είναι η πληρωμή των ποδοσφαιριστών και όταν προκύψουν άλλα έσοδα αυτά θα διατεθούν για τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα. Το μόνο που απομένει στους υπαλλήλους των αγωνιστικών τμημάτων είναι να αντιδράσουν...

Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτησή τους διότι άκουσαν κατά καιρούς πολλές υποσχέσεις αλλά έφτασαν να γιορτάσουν το Πάσχα με δανεικά, εκνευρισμένοι από για την αντιμετώπιση που έλαχαν και γεμάτοι ερωτηματικά. Η Τρίτη (6/4) όπως όλα δείχνουν θα είναι ιδιαίτερα θερμή αφού δεν αποκλείεται οι παίκτες που θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους να δουν κλειστά τα αποδυτήρια.

Ο Ανδρέας Παντελή θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος για μεταγραφές κι αυτός φαίνεται ευτράπελο για τα δεδομένα του Ηρακλή.

Το όνομα του Ντομπρασίνοβιτς είδε το φως της δημοσιότητας για την ομάδα του Ηρακλή από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα. Γνωρίζεται μεν πολύ καλά με τον Ανδρέα Παντελή αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι «κυανόλευκοι» αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και οι επιλογές των παικτών για το νέο πρωτάθλημα έρχονται σε δεύτερη αλλά και σε τρίτη μοίρα. Όταν δεν έχει γίνει ουσιαστική ακόμη κουβέντα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία όσα ονόματα κι αν πέσουν στο τραπέζι θα είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Ο Σλοβάκος θέλει εγγυήσεις για το επόμενο πρωτάθλημα ώστε ο «Γηραιός» να έχει τα φόντα να ξεκολλήσει επιτέλους από τις χαμηλές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: