Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σνάιντερ: "Θέλω να πάρω το τρόπαιο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/nt/ntermilan_b.jpgΗ καριέρα του Γουέσλι Σνάιντερ έχει απογειωθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ίντερ, και αυτό που απομένει σύμφωνα με τον ίδιο για να ολοκληρωθεί ιδανικά η φετινή σεζόν είναι να ζήσει μεγάλες στιγμές και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Ολλανδίας."Έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο στην ομάδα, θέλουμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε από τη φάση των ομίλων και ύστερα θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά ελπίζοντας ότι θα έχουμε τη δόση τύχης που χρειάζεσαι σε μία διοργάνωση όπως το Μουντιάλ", τόνισε ο διεθνής με τους "οράνιε" μέσος και συνέχισε:

"Το γκρουπ με Δανία, Ιαπωνία και Καμερούν είναι δύσκολο. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν διαφορετικό αγωνιστικό στιλ, όμως το πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι τους γνωρίζουμε όλους τους καλά.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα δώσουν το παρών με μοναδικό στόχο να πάρουν τον τίτλο. Στη δικιά μου λίστα των φαβορί θα συμπεριελάμβανα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, την κάτοχο Ιταλία, την Αργεντινή, όπως επίσης και την Αγγλία".


Όσον αφορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, που τον βρίσκει να έχει αγωνιστεί αυτή τη σεζόν με την Ίντερ περισσότερο από ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σνάιντερ δεν φάνηκε διόλου μετανιωμένος για την επιλογή του να παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

"Για μένα ήταν η υλοποίηση ενός ονείρου ζωής. Είχα μία σπουδαία πρώτη χρονιά στην Ισπανία αλλά στη δεύτερη χρονιά μου είχα προβλήματα με μερικούς τραυματισμούς και δεν πήρα το χρόνο συμμετοχής που ήθελα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: