Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Επίθεση Μουρίνιο σε ΤΣΣΚΑ και... Μίλαν!

http://www.sport24.gr/ast/cov/IN/INTERMILAN_2010_4_6_8_17_19_b.jpgΕίθισται τις ημέρες του Πάσχα να είναι έντονη η θρησκευτική κατάνυξη και να καταλαγιάζουν τα ανθρώπινα πάθη, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ενόψει ενός κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα για την Ίντερ.Την παραμονή της ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0 υπέρ των "νερατζούρι" το πρώτο ματς την περασμένη Τετάρτη) ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στους Μοσχοβίτες για το γεγονό ότι δεν έπαιξαν αγώνα για το πρωτάθλημά τους το Σάββατο ενώ το μπαλάκι πήρε και την... συμπολίτισσα Μίλαν!

"Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει ήδη την πρώτη κίνηση για να πάρει τη νίκη: δεν αγωνίστηκε το Σάββατο. Χρησιμοποίησαν μία πολύ πένθιμη δικαιολογία (η ρωσική ομοσπονδία δικαιολόγησε εν μέρει την απόφασή της για αναβολή επικαλούμενη λόγους ασφαλείας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο μετρό της Μόσχας) αλλά το έκαναν πολύ καλά.

Θα μπορούσαν σίγουρα να πουν την αλήθεια", τόνισε ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο: "Πριν από μήνες είχα δώσει συγχαρητήρια στον γιατρό Γκαλιάνι, που έκανε αυτό που στη χώρα μου αποκαλούμε έξυπνο παιχνίδι (μετακίνηση χρονικά μερικών αγώνων της Μίλαν σε πρωτάθλημα και Κόπα Ιτάλια).

Η ΤΣΣΚΑ έκανε το ίδιο πράγμα, το έκανε πολύ καλά όμως έπρεπε να είναι πιο ειλικρινείς. Εάν θα πήγαινα ποτέ προπονητής στη Ρωσία; Μόνο στην ΤΣΣΚΑ, έτσι θα μπορούσα να αλλάζω όποτε θέλω τις ημερομηνίες που θα δίνω τα παιχνίδια".

Επιπλέον, το να παίζουμε σε συνθετικό χλοοτάπητα είναι ντεζαβαντάζ για εμάς. Εάν το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με 31 ομάδες να παίζουν σε φυσικό χορτάρι και μία να παίζει σε συνθετικό, είναι οι 31 που έχουν πάρει το λάθος δρόμο ή η ΤΣΣΚΑ; Θα ήταν πιο ωραίο το παιχνίδι αν γινόταν σε φυσικό χορτάρι".

Από εκεί και πέρα, αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις πιθανότητες συμμετοχής του αμφίβολου λόγω τραυματισμού Σνάιντερ και άφησε ερωτηματικά για το αν θα αγωνιστεί ο Μπαλοτέλι ("είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα, το βράδυ της Τρίτης ίσως είναι στο γήπεδο, ίσως στον πάγκο, ίσως στην εξέδρα'), μίλησε για το ρεκόρ που τείνουν να μοιραστούν Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου.

"Εάν προκριθούμε εμείς και η Μπάγερν Μονάχου, θα είμαστε οι μοναδικές ομάδες στην Ευρώπη που θα μπορούσαν να πάρουν τρία τρόπαια αυτή τη τη χρονιά.

Είναι αλήθεια ότι μπορεί στο τέλος να μείνουμε με άδεια χέρια, όμως το να είμαστε πρώτοι τον Απρίλιο σε αυτή την κατάσταση σημαίνει ότι αυτή η ομάδα κάνει μία σπουδαία σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: