Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Το τελευταίο στοίχημα παικτών και Μπάντοβιτς


Ο Τοροσίδης πανηγυρίζει με τον Μπάντοβιτς Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα καθώς οι προπονήσεις ξεκινούν και πάλι την Τρίτη όμως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φέτος η ομάδα βρίσκεται τέτοια εποχή εκτός στόχων. Το τελευταίο στοίχημα για όλους πια είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η είσοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ που αναμένονται... καυτά για όλους.

Είναι δεδομένο πως τα κέρδη από ενδεχόμενη παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι εξαιρετικά σημαντικά, ειδικά στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης που έχει επηρεάσει φυσικά και το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι παίκτες καλούνται να ξεχάσουν όλα τα προβλήματα, τις αποτυχίες και τα λάθη που έγιναν τη φετινή σεζόν καθώς οι διπλοί αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρη για τα πλέι οφ αποτελούν, όπως αναφέραμε ένα τεράστιο στοίχημα για όλους μέσα στην ομάδα.

Φυσικά προηγούνται οι αγώνες για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές της περιόδου, με Πανθρακικό στην Κομοτηνή και Αρη στο Καραϊσκάκη, πριν μπουν οι «ερυθρόλευκοι» στην πιο δύσκολη για αυτούς περίοδο.

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας όμως η καθυστέρηση που παρατηρείται στις αναμενόμενες επαφές των δύο πλευρών, φανερώνει πως δεν αποκλείεται η «ερυθρόλευκη» διοίκηση να εξετάζει πια και άλλες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: