Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Εξοργισμένος ο Ντομενέκ για το νέο τραυματισμό του Γκαλάς

http://www.contra.gr/images/m/raymon_m.jpgΗ Άρσεναλ παίζει την τελευταία της ζαριά στο Καμπ Νου, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ήδη όμως ο Ραϊμόν Ντομενέκ ξεσπαθώνει εναντίον του Αρσέν Βενγκέρ και των «κανονιέρηδων».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το νέο τραυματισμό του Γουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος δεν τον κρατά μόνον εκτός του αποψινού αγώνα, αλλά θέτει αν αμφιβόλω ακόμη και αυτήν τη συμμετοχή του στα τελικά του Μουντιάλ.

«Είναι εξωφρενικό και ανεύθυνο να τον βάζουν στον αγώνα τόσο σύντομα μετά από τραυματισμό. Το καλό που τους θέλω, να είναι έτοιμος όταν τον καλέσω», είπε ο Γάλλος εκλέκτορας για τον διεθνή αμυντικό, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ουσιαστικά, ο Ντομενέκ έθιξε το κλασικό πλέον πρόβλημα ανάμεσα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπς και τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, με τις τελευταίες να ζητούν εσχάτως αποζημίωση σε περίπτωση τραυματισμού ενός παίκτη. «Είναι ξεκάθαρο, όποιος παίκτης δεν είναι ικανός να αγωνιστεί στις 18 Μαΐου δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή», είπε ο Ντομενέκ. «Δεν θα τους ζητήσω να παίξουν σε αγώνες, μόνον να είναι σε θέση να προπονηθούν και να ετοιμαστούν για το Μουντιάλ», πρόσθεσε.

Εδώ εντοπίζεται βέβαια κι ένα άλλο θέμα, καθώς ο Ντομενέκ παραδέχτηκε πως οι 13 από τους 23 παίκτες που έχει κατά νου να καλέσει, αγωνίζονται μέχρι σήμερα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τελικός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης έχει οριστεί για τις 22 Μαΐου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: