Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δικαίωση μέσα από εκπληκτική πορεία

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c8eb2c3b05d0b17280e6b4c45d6cb688_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η δικαίωση του Σάκη Τσιώλη έρχεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, μέσα από την καταπληκτική πορεία που πραγματοποιούν οι «ερυθρόλευκοι του Βόλου».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είχε επανειλημμένα τονίσει ότι το φορμάρισμα της ομάδας θα έλθει την κατάλληλη στιγμή, όπως και έγινε. Την ώρα που οι υπόλοιποι διεκδικητές της ανόδου πάτησαν…φρένο, οι Βολιώτες με εξαιρετικό ντεμαράζ όχι μόνο εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, αλλά προσπέρασαν στην κορυφή την Κέρκυρα και βλέπουν με καλές προοπτικές τον τίτλο. Ο Τσιώλης δεν έπαψε να δουλεύει στις προπονήσεις, δίνοντας βαρύτητα στον τομέα της ομοιογένειας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τελευταία φορά πριν από 3 μήνες (στις 8 Ιανουαρίου) κι από τότε μετρά 12 ματς αήττητος, με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες! Πρόκειται για εκπληκτική επίδοση, που δείχνει πόσο ισχυρή εμφανίζεται πλέον η ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

«ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ…ΗΤΤΑ»: Μπροστά τους ακολουθεί το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες, αφού από τη μια οι Βολιώτες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους αλλά και την πολύ καλή επίδοση εκτός έδρας (6 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες), από την άλλη όμως κατά σύμπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την τελευταία του φετινή ήττα στο «σμαραγδένιο νησί» (από τη Ρόδο με 3-2 στις 8 Ιανουαρίου)!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ: Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διοργάνωση εκδρομής με τσάρτερ. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι «για τις ανάγκες της 29ης αγωνιστικής και τον αγώνα Διαγόρας-Ολυμπιακός Βόλου που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, την Κυριακή 11 Απριλίου, προγραμματίζεται ναυλωμένη πτήση τσάρτερ. Η πτήση θα αναχωρήσει το απόγευμα Σαββάτου 10 Απριλίου από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και θα επιστρέψει πάλι στην Ν. Αγχίαλο, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της πτήσης είναι η συμμετοχή 90 ατόμων, αλλιώς η ναύλωση τσάρτερ δεν θα πραγματοποιηθεί. Το κόστος ανέρχεται στα 280 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει: Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πολυτελείας με πρωϊνό, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο, ξενοδοχείο-γήπεδο και γήπεδο-αεροδρόμιο καθώς και το εισιτήριο του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, το αργότερο έως την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 και μέχρι 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος». Οι φίλαθλοι δείχνουν ενδιαφέρον για την πλήρωση του τσάρτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: