Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Με δεύτερη νίκη στους "4" η Ίντερ

http://www.sport24.gr/ast/cov/in/inter_2010_4_6_20_18_1_b.jpgΗ Ίντερ επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ και στην Μόσχα και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ ή την Μπαρτσελόνα.Το γρήγορο γκολ του Σνάιντερ με εκτέλεση φάουλ χάρισε την νίκη στους "νερατσούρι", οι οποίοι είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και 6 μέρες νωρίτερα στην Ιταλία.

ΤΣΣΚΑ Μ. - Ίντερ 0-1

Σκόρερ: 6' Σνάιντερ
Γήπεδο: "Λουζνίκι", Μόσχας
Διαιτητής: Στεφάν Λανοΐ (Γαλλία)

Μόλις στο 2' η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία με το σουτ του Χόντα να περνά άουτ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ εκτέλεσε στο 6' φάουλ με δύναμη, πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και σκόραρε με τον Ιγκόρ Ακινφέεβ να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να απεκρούσει με το πόδι.

Ο Κεϊσούκε Χόντα δοκίμασε την τύχη του με δύο μακρινές εκτέλεσεις φάουλ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 23' οι γηπεδούχοι πλησίασαν πάρα πολύ κοντά στο γκολ με το εξαιρετικό σουτ του Νετσίντ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μετά την μπαλιά του Σνάιντερ ο Ντιέγκο Μιλίτο βγήκε μόνος από αριστερά στην αντεπίθεση, αλλά έκανε δύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο Ικινφέεβ, ενώ στο 44' ο Οντιά έκανε εξαιρετικό μακρινό σουτ και απέκρουσε δύσκολα ο Ζούλιο Σέζαρ.

Κάθε ελπίδα των Ρώσων για κάτι καλό χάθηκε στο 49', καθώς ο Σιντί Οντιά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ετο'ο, ενώ την πρώτη την είχε πάρει για μαρκάρισμα στον Σνάιντερ λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο 69' ο Ακινφέεβ απέκρουσε μακρινό του Σνάιντερ και στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το ίδιο με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία σε σουτ του Στάνκοβιτς, διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Ρώσος πορτιέρο είπε "όχι" για ακόμη φορά στο 73' στον Ντιέγκο Μιλίτο, τον οποίο και νίκησε σε τετ-α-τετ, ενώ μπλόκαρε εύκολα σουτ του Ζανέτι στο 76'

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι (14' Οντιά), Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Σεμπέρας, Χόντα (77' Ράχιμιτς), Μαμάεβ, Μαρκ Γκονσάλες, Ντζαγκόεβ, Νέτσιντ (71' Γκιγέρμε).
INTEΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (86' Μουντάρι), Πάντεβ (63' Κίβου), Ετο'ο, Ντιέγκο Μιλίτο (74' Μπαλοτέλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: