Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σενάρια για ανταλλαγή Μπενζεμά-Πάτο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε μόνη της... μπάλα το περασμένο καλοκαίρι στο μεταγραφικό πεδίο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παραβλέπει το χρηματικό κόστος και να φέρνει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έναντι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά και Καρίμ Μπενζεμά, όμως το ρίσκο που πήρε δεν φαίνεται να τον δικαιώνει.

Μπορεί ο Ρονάλντο με τα 18 γκολ του στην Πριμέρα Ντιβισιόν (2ος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Ιγκουαΐν) να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την απόσβεση των 94.000.000 ευρώ που δόθηκαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, ωστόσο κάθε άλλο παρά μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο και για τους έτερους σταρ των "μερένγκες".

Τα 8 γκολ του Κακά μέχρι στιγμής μοιάζουν τρομερά μικρό νούμερο αν αναλογιστεί κανείς τις μέτριες εμφανίσεις του στα περισσότερα παιχνίδια αλλά και τις κάκιστες σχέσεις που διατηρεί με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ενώ στην ίδια και χειρότερη μοίρα τείνει να βρεθεί και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο μέχρι πρότινος αρχισκόρερ της Λιόν έχει "κολλήσει" στα επτά γκολ και το ακόμα πιο ανησυχητικό για τον "Mr 35.000.000 ευρώ" είναι πως το όνομά του εμπλέκεται ήδη σε μεταγραφικά σενάρια για αποχώρησή του από τη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Sport" ο αγαπημένος παίκτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πριν από έναν χρόνο δεν έχει ικανοποιήσει τους διοικούντες τη Ρεάλ και επεξεργάζονται ήδη σχέδιο για τη μετακίνησή του στη Μίλαν με αντάλλαγμα τον Αλεσάντρο Πάτο.

Το συγκεκριμένο μάλιστα σενάριο δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσει αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετική σχέση (βλ.Κακά), το ότι η Μίλαν ψάχνει έναν αξιόπιστο κυνηγό κλάσης που θα πάρει σταδιακά τη θέση του Ιντζάγκι στο ρόστερ, ενώ ενδεχόμενη άφιξη του Πάτο στη Μαδρίτη θα "ανεβάσει" και το συμπατριώτη του Κακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: