Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Χαβίτο: "Είμαστε πανέτοιμοι"


Ο Χαβίτο σε προσπάθειά του απέναντι στην Καβάλα Ο Φρανθίσκο Χαβίτο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 μίλησε για τους στόχους και τις υποχρεώσεις της ομάδας: "Είχαμε δύσκολο μήνα, αλλά πετύχαμε πολλά με τη δουλειά μας. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας. Τώρα θα κριθούν όλα και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα μας.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι ένας μεγάλος τελικός και είμαστε πανέτοιμοι. Σκεφτόμαστε, όμως, πρώτα και τα επόμενα δύο παιχνίδια του Πρωταθλήματος, για να φτάσει η ομάδα μας στα πλέιοφς. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο Πρωτάθλημα κι όταν με το καλό τελειώσουν αυτά, τότε θα κοιτάμε μπροστά για τον τελικό".

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που έχουν αλλάξει στην ομάδα, τόνισε ο επιθετικός του Αρη: "Είναι διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης, πλέον. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον προηγούμενο τελικό, πριν λίγα χρόνια. Έχουμε προσεγγίσει την ιδέα του Τελικού, με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αυτός ο Τελικός ήρθε με δύσκολους αγώνες. Η ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη και οι ποδοσφαιριστές πιο ώριμοι για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αγώνα".

Για την επόμενη αναμέτρηση, με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε: "Η έδρα του Αστέρα είναι δυνατή για όλες τις ομάδες και, μάλιστα, αυτό είναι στοιχείο που το εκμεταλλεύεται η ομάδα του Αστέρα. Έχουμε αρνητική εμπειρία και, επομένως, διαφορετικά είναι τα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει και διαφορετικό θα είναι αυτό. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή στιγμή και θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την αρνητική παράδοση που έχουμε".

Αναφορικά με τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στα πλέι-οφ, σχολίασε: "Είναι ομάδες που τις έχουμε κερδίσει και, γενικά, δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο με την ωριμότητα, η ομάδα μας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και είμαστε συγκεντρωμένοι να δουλέψουμε βήμα-βήμα, προκειμένου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία με αυτήν τη νοοτροπία που έχουμε τώρα, να τα καταφέρουμε και να φέρουμε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τη σχέση που έχει με τον κόσμο της ομάδας, συμπλήρωσε ο 27χρονος επιθετικός του Αρη: "Υπάρχει μία σχέση αμοιβαία. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου, από τον τρόπο που μου μιλάνε και μου φέρονται. Κάθε φορά που αγωνίζομαι προσπαθώ να βγάζω το καλύτερο αγωνιστικό μου πρόσωπο. Μπορεί να μη βγει αυτή η προσπάθειά μου σε κάθε παιχνίδι, όμως, αφήνω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι αυτό το αντιλαμβάνονται οι οπαδοί μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: