Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Άσφαιροι» Ατρόμητος και Καβάλα (0-0)!!

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Καβάλα στο γήπεδο Περιστερίου, για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να επικεντρώνονται πλέον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Οι κλειστές άμυνες και ο βαρύς αγωνιστικό χώρος από τη βροχή που έπεφτε δεν άφησαν περιθώρια στις δύο ομάδες για κάτι καλό στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας εύκολη τη ζωή των Ιτάνζ και Βαγιέχο που δεν είχαν… επισκέψεις στην εστία τους. Στην επανάληψη και με εξαίρεση την ευκαιρία που είχε η Καβάλα στο 74′ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Αμπντούν ο Ολιβέιρα λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, δεν σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη φάση και οι δύο ομάδες έμειναν με το σφύριγμα της λήξης στο 0-0.
Κίτρινες: Δάρλας, Σαμπού.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σαρμιέντο, Δάρλας (66′ Αθανασίου), Ολιβέιρα, Καραλής, Σαμπού, Αναστασάκος (74′ Μπρίτο), Τάτος (69′ Φαβάλι), Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας.
ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Βαγιέχο, Οικονόμου, Θεοδωρέλλης, Ντουγκλάο (72′ Τόμασιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: