Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κοντρέρας : «Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιον Λίγκ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, σε δηλώσεις του, πριν τη σημερινή προπόνηση του "Δικεφάλου" στη Σουρωτή,  τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να διεκδηκήσει την συμμετοχή στο Τσάμπιον Λίγκ.

Αρχικά ο Χιλιανός παίκτης είπε: "Θέλουμε λίγο καιρό για να ξεκουραστούμε. Μπορεί να μη μας ενδιαφέρει που θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των play off, αλλά καλύτερα θα είναι να ξεκινήσουμε με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τρεις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με τρεις βαθμούς, για μας όμως είναι καλύτερο αυτό για να δώσουμε ακόμα περισσότερα προκειμένου να τον ξεπεράσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε ό, τι και πέρσι. Δε μας απασχολεί αν ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του προβλήματα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε την πρωτιά στα play off. Ο προπονητής μας γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας".

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: "Ο Σαλπιγγίδης είναι καλό να ξεκουραστεί. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα κι έχει όλη την υποστήριξη από μας για να βρει ξανά δίχτυα".

Όσο για το ματς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, συμπλήρωσε: «Θα  δω τα παιχνίδια σαν απλός φιλαθλος. Είναι τα μοναδικά παιχνίδια που θα τα δει όλος ο πλανήτης. Εγώ, πάντως είμαι με την Μπαρτσελόνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: