Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Νίκη γοήτρου ο Αστέρας (3-1 τον Πανιώνιο)!!

Με ψηλά το κεφάλι «αποχαιρέτησε» ο Αστέρας την Σούπερ Λίγκα, καθώς σε αγώνα για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, επικράτησε 3-1 του αδιάφορου Πανιώνιου στην Τρίπολη. Για τους γηπεδούχους ο Πουλίδο «χτύπησε» δύο φορές (7′, 42′), ο Λαδάκης «έγραψε» το 3-0, ενώ οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να μειώσουν στο 87′ με τον Γκαλίτσιο.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, ήλεγξε το χώρο του κέντρου και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είδε αποτελέσματα. Με το… καλημέρα ο Πουλίδο (7′) με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 2-0 στο 42′, μετά από κεφαλιά που πήρε από εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να απειλούν την εστία του Πανιωνίου, που έδειχνε νευρικός στον αγωνιστικό χώρο, και δύο λεπτά αργότερα ο Λαδάκης με πλασέ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου 3-0.
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τρία λεπτά πριν τη λήξη με κεφαλιά του Γκαλίτσιου.
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Γκαλίτσιος, Σάμαρης
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο (46′ Κερ), Άλβες,Μπαστία, Λαδάκης (79′ Τσαμπούρης), Φρανκού (68′ Φορτούνης), Αρσενίεβιτς, Μάρτινς, Ματούσιακ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Παναγόπουλος, Κβιρκβέλια, Κοντοές (46′ Σάμαρης), Σιόβας, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος (65′ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μήτρογλου, Σβέρκος (41′ Σάλαλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: