Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Δώσαμε περισσότερο βάρος στο Κύπελλο»

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου από τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τελικό του κυπέλλου.


Αναλυτικά:
«Ο στόχος μας είναι το Κύπελλο και αυτό θα κυνηγήσουμε για να μετουσιώσουμε τις προσπάθειές μας. Από την αρχή θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο θεσμό και αυτό ίσως να μας επηρέασε και στο πρωτάθλημα, καθώς τη φετινή χρονιά δεν είχαμε ανάλογη πορεία με πέρυσι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σπανός.
Όσον φορά στον τελικό του Κυπέλλου ανέφερε: «Ο Ατρόμητος έχει τη δική του ιστορία και θα πάμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι μια ιστορική συγκυρία και το έχουν καταλάβει όλοι. Από τις πρώτες μέρες κιόλας της διάθεσης των εισιτηρίων η ζήτηση είναι πρωτόγνωρη. Για μας ο τελικός είναι μεγάλο στοίχημα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, αλλά να φτιάξουμε και καινούρια φιλάθλων με λαμπρό μέλλον».
Ο κ. Σπανός μίλησε και για την παρουσία του τα τελευταία χρόνια, στην ομάδα του Περιστερίου: «Όπως έχετε δει εγώ είμαι άνθρωπος των έργων. Αυτή την εξαετία η ομάδα τα έχει βιώσει όλα, αλλά έχει βάλει και τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε αφουγκραστεί τα σημεία των καιρών και ό,τι κάνουμε, γίνεται βάσει προγράμματος. Πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε, σχετικά με τα οικονομικά. Όλα τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης, έτσι κι εγώ όταν ολοκληρώσω το έργο μου εδώ θα έχω αφήσει μια ομάδα καθαρή. Θα στηρίζεται στις υποδομές της και στους νέους που θα βγάζει από τα φυτώρια, που όπως είδατε κι εχτές είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα».
Για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στον τελικό: «Στο ιστορικό ραντεβού στις 30 Απριλίου είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε βροντερό παρών και να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το τρόπαιο. Στο ΟΑΚΑ θα έχουμε το δικό μας κομμάτι, θα είναι γιορτή δική μας, του Περιστερίου και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τη χαλάσει. Έχω συζητήσει με τους οργανωμένους. Θα δείξουμε την κουλτούρα του Περιστερίου, το ήθος μας. Εμείς θα γιορτάσουμε».
«Διαφορετικά θα στηθεί η ομάδα αν παίζουμε στο Europa League και διαφορετικά αν έχουμε μια απλή συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένουμε και την έκβαση των πλέι οφ γιατί μπορεί να βγούμε Ευρώπη, αν η ΑΕΚ κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο Ατρόμητος δεν κάνει μεταγραφές “αέρα” αλλά βάσει δυνατοτήτων. Δεν θα υποθηκευτεί το μέλλον του συλλόγου. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες σκέψεις με τους συνεργάτες μου, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα», απάντησε για τον ρόλο που θα παίξει το αποτέλεσμα του τελικού για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Τέλος, για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, ανέφερε: «Οι πάντες κρίνονται. Ξέρετε κι εσείς ότι οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν. Όλες οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 30 Απριλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: