Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Πάμε για Champions League»

Τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Λεάντρο Άλβαρεζ.
Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο 30χρονος σέντερ μπακ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για τα χθεσινά πανηγύρια: «Δεν έκατσα πολύ έξω, γιατί έχω μωρό 1.5 μηνών και έπρεπε να επιστρέψω νωρίς».

Για τους στόχους που είχε η ομάδα στην αρχή: «Πρώτος στόχος ήταν η παραμονή. Αυτό άλλαξε προς το τέλος που είδαμε τι βαθμούς είχαμε. Από την αρχή θέλαμε να παραμείνουμε, κάτι που δεν ήταν πολύ εύκολο, αλλά τελικά πετύχαμε κάτι παραπάνω».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Το καλό είναι πάντα δύσκολο. Εμείς τα δώσαμε όλα και αφήσαμε τα υπόλοιπα στο Θεό. Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα με παίκτες, όπως με τον τερματοφύλακα, αλλά τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε επειδή η ομάδα είχε καρδιά. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και είναι δίκαιη η νίκη μας».

Για την αλλαγή προπονητή: «Ο προπονητής φεύγει όταν η ομάδα δεν πάει καλά, αλλά με εμάς δεν έγινε αυτό και μας παραξένεψε. Με τον Τσιώλη πηγαίναμε πολύ καλά, δουλεύαμε επίσης πολύ καλά και δεν περιμέναμε να φύγει. Από την πλευρά του ο Κατσαβάκης έκανε και αυτός πολύ καλή δουλειά, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα».

Για τα πλέι οφ: «Να πάμε όσα καλύτερα μπορούμε. Αν η ΑΕΚ κερδίσει το Κύπελλο, όλες οι ομάδες των πλέι οφ πάνε στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και τα παιδιά “πεινάνε” για διάκριση. Θα χτυπήσουμε τη θέση για το Champions League εδώ που φτάσαμε».

Για τις εκτός έδρας νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στους “μεγάλους” τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά μετράει και η αυτοπεποίθηση. Το ότι κερδίσαμε την ΑΕΚ με 4 γκολ δεν σημαίνει ότι τώρα θα πάμε και θα της ρίξουμε πέντε. Θα είναι διαφορετικά ματς. Τα παιδιά όλα είμαστε έτοιμα να δώσουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: