Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Θέλει να γυρίσει στα… παλιά ο Χλεμπ!!

Ο Αλεξάντερ Χλεμπ, που αγωνίζεται στην Μπέρμιγχαμ με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, δεν θέλει πλέον να ζει στο «Σεντ Άντριους» και ονειρεύεται την επιστροφή του στην Άρσεναλ της… καρδιάς του.

Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», ο 29χρονος Λευκορώσος μέσος αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Μπέρμιγχαμ και βρίσκεται εν αναμονή πιθανού τηλεφωνήματος από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων», προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου.

«Όχι, δεν μένω εδώ και δεν θέλω να μείνω. Πέρασα καλά, αλλά αυτός δεν είναι το στυλ ποδοσφαίρου που μου ταιριάζει. Εδώ χρειάζεται να παλεύεις, να τρέχεις και να μην πασάρεις τόσο πολύ», δήλωσε ο Χλεμπ και πρόσθεσε: «Αυτό είναι για μένα κάτι καινούριο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, όμως προτιμώ να παίξω ποδόσφαιρο».

«Θα ήθελα να μείνω στην Premier League και ξέρω σε ποια ομάδα. Θα μιλήσουμε κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αγαπώ την Άρσεναλ και είναι πάντα στην καρδιά μου. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα πάω πίσω. Στη ζωή όλα είναι πιθανά», κατέληξε ο μέσος της Μπέρμιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: