Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ναδάλ υπέρ Μουρίνιο!!

Ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες στον κόσμο, ο Ράφα Ναδάλ, πιστός οπαδός της Ρέαλ Μαδρίτης, υπερασπίστηκε τον Ζοζέ Μουρίνιο για τα όσα άκουσε για τον τρόπο παιχνιδιού της «βασίλισσας», στο clasico.
Μπορεί ο Αλφρέντο ντι Στέφανο και ο Γίοχαν Κρόιφ να κατηγόρησαν τη Ρεάλ και τον Μουρίνιο για αντιποδόσφαιρο, αλλά το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, τάχτηκε υπέρ των τακτικών του Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας, σύμφωνα με τη Marca: «Δεν χρειάζεται να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο για να πάρεις αποτέλεσμα. Μετά το 5-0, ο Μουρίνιο έπρεπε να αλλάξει τακτική. Ήταν σα να έχασα εγώ 6-0 σε ένα σετ».
Ο Ναδάλ, παρότι ένθερμος υποστηριχτής της «βασίλισσας», παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, ενώ όπως τόνισε, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο: «Η Ρεάλ, πέρασε από πολλά στάδια και είναι δύσκολο να δημιουργήσει ένα σταθερό κοσμό. Πιστεύω πως μπορεί να κατακτήσει είτε το κύπελλο είτε το Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι είναι εμφανές πως η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυρτή τη στιγμή και το φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: