Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Μιλάμε με Ολυμπιακό...»

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο μέσος της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με αλγερινό ΜΜΕ, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος παραδέχεται ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες!
Συγκεκριμένα, το ΑPS (Ειδησεογραφικό Πρακτορείο Αλγερίας) τονίζει πως υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου των «Αργοναυτών», Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος υποστηρίζει χαρακτηριστικά: «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να γίνει η μεταγραφή του Αμπντούν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Η εμπορική του αξία υπολογίζεται στο ένα εκατ. ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του συμπατριώτη του Αμπντούν και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος τονίζει: «Θα του πω ότι σύμφωνα με την απόδοσή του στην Καβάλα μπορεί να εξελιχθεί σημαντικά στον Ολυμπιακό. Είναι το ίδιο ικανός να ανέβει ψηλά και να διακριθεί στη θέση του», αναφέρει ο «τρομοκράτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: