Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Εφοπλιστής και λαϊκή βάση για ΑΕΚ!!

Μετά τη διάψευση των σεναρίων περί Lottomatica για την ΑΕΚ, νέα σενάρια επιμένουν και κάνουν λόγο όχι μόνο για υπαρκτό ενδιαφέρον των Ιταλών, αλλά και για εφοπλιστή που είναι έτοιμος να μπει μπροστά. Παράλληλα οι Supporters ετοιμάζουν πρόταση για εταιρία λαϊκής βάσης.
Η Εξέδρα σήμερα επανέρχεται σχετικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για εμπλοκή της Lottomatica στην ΑΕΚ. Μάλιστα γίνεται λόγος για την ανάγκη που έχει το σχήμα πρώην παραγόντων της Ένωσης να αποκτήσει έναν μπροστάρη, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει ήδη βρεθεί.
Αυτός δεν είναι ο Γιώργος Δαλακούρας, αλλά ένας εφοπλιστής που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Μάλιστα, εάν προχωρήσει αυτή η κίνηση θα τη στηρίξει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως λένε οι άνθρωποι που προχωρούν την κίνηση για την εξεύρεση λύσης στην ΑΕΚ.
Εκτός από αυτά τα σενάρια και τις διαδόσεις, υπάρχει και η πιο απτή περίπτωση της πρότασης των Supporters. Ο πρόεδρός τους και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ, Μάκης Κασνακίδης επεξεργάζεται την ιδέα μετατροπής της ΠΑΕ σε εταιρία λαϊκής βάσης.
Μάλιστα έχει ξεκινήσει επαφές με πρώην και νυν μετόχους για να δει αν θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια κίνηση και κατά πόσο θα μπορούσαν κάποιοι από αυτούς να την στηρίξουν. Μάλιστα, κατά τις επαφές του με τους μετόχους της ομάδας προσπάθησε να μάθει κατά πόσον θα ήταν αυτοί διατεθειμένοι να παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: