Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πάντελιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό θέλει ο Μάρκο Πάντελιτς, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις φετινές του εμφανίσεις και τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε, αλλά και για την «ειδική» σχέση που έχει με τους οπαδούς της ομάδας του.

Τι δήλωσε ο Σέρβος στράικερ στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το σημαντικό είναι ότι το προηγούμενο καλοκαίρι θέλαμε να γυρίσουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά και το κάναμε. Δεν πιστεύαμε, όμως, ότι θα γίνει με τόση διαφορά στη βαθμολογία. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε, ωστόσο, και κακές στιγμές. Σε 2-3 μήνες θα αρχίσει το καινούργιο και σε όλους θα μείνει η διαφορά των βαθμών».

Για τη δική του απόδοση: «Μερικά πράγματα στη ζωή δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Μετράει πόσο καλή ψυχολογία έχει. Πόσο μπορείς να βάζεις τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα και να παίζεις όσα λεπτά σε βάζει ο προπονητής. Είτε παίζεις σε όλο το ματς, είτε είσαι στον πάγκο, να έχεις την ψυχολογία να κάνεις καλή προπόνηση την επόμενη μέρα και όλη την εβδομάδα που ακολουθεί. Για έναν αθλητή που έχει κάνει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και έχει έρθει στα καλύτερα χρόνια του στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά αυτό το πέτυχα και είναι πολύ σημαντικό».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς: «Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν και μπορούν να δουν ότι δίνω τα πάντα για την ομάδα και επίσης, πόσο την αγαπάω και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο Νικοπολίδης που σταμάτησε, ο Αβραάμ, ο Τοροσίδης έχουν στην καρδιά τους τον Ολυμπιακό. Εγώ έχω άλλη σχέση με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει και ήμουν φίλαθλος και παίκτης του Ερυθρού Αστέρα από τα πρώτα μου βήματα. Και όλοι ξέρουμε τη σχέση που έχει ο Αστέρας με τον Ολυμπιακό. Δεν ήρθα στην Ελλάδα να κάνω βόλτες στη θάλασσα και για καφέ. Ήρθα να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ και τα αδέρφια μου από το Βελιγράδι αυτά περιμένουν να δουν από εμένα. Φαίνεται από όλα αυτά που έχω κάνει για την ομάδα η προσπάθειά μου».

Για το θέμα της παραμονής του: «Εδώ και έξι μήνες το όνομά μου στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα που εμπλέκεται με ομάδες που με θέλουν. Εγώ θέλω να δώσω τέλος σε αυτό. Πιστεύω ότι και η ομάδα έχει ζαλιστεί με όλα αυτά. Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και έχω συμβόλαιο. Ήρθα με σκοπό να κάτσω πολλά χρόνια και να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: