Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Βιεϊρίνια: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

Την… ησυχία του ζήτησε από τους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι μια μεταγραφή, αλλά η πορεία του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στη μάχη των play-off, τονίζοντας πως πλέον όλα είναι θέμα ενός μόνο παιχνιδιού, προκειμένου ο «Δικέφαλος» να καταφέρει -όπως και πέρυσι- να κερδίσει την έξοδο του στο Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια:
Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Όλα αυτά ακούγονται επειδή τα λέτε εσείς. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, δεν θα είμαι εγώ αρμόδιος για να πω κάτι αλλά η ομάδα διότι ανήκω στον ΠΑΟΚ»
Για τη μάχη των play-off: «Μπορεί να ξεκινάμε με μειονέκτημα στη βαθμολογία, αλλά όλα -πλέον- είναι θέμα ενός αγώνα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την ομάδα που βρίσκεται πάνω από εμάς. Η διαφορά στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι. Αυτήν τη στιγμή προέχει να ξεκουραστεί η ομάδα και να χαρεί την είσοδό της στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: