Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ντανίλο: «Νιώθουμε θλίψη για τους φιλάθλους μας»

Πικραμένος από την αποτυχία του Άρη να εξασφαλίσει μια θέση στα play-off εμφανίστηκε ο Ντανίλο Περέιρα μετά το ματς με την Ξάνθη, τονίζοντας πως η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τους ποδοσφαιριστές, που δεν κατάφεραν νωρίτερα να έχουν πάρει κάποιους βαθμούς που θα είχαν διασφαλισμένη την παρουσία των «κιτρίνων» στο «μίνι» πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τόνισε παράλληλα πως το μέλλον του στον Άρη θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού χαφ του Άρη:
«Έχω μία πολύ πικρή γεύση αφού δεν μπήκαμε στα πλέι οφ που αξίζαμε να είμαστε και με αυτόν εξάλλου τον προπονητή με τις πέντε συνεχόμενες νίκες που κάναμε αποδείξαμε ότι θα κάναμε μεγάλα πράγματα. Την ευθύνη όμως την έχουμε εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν εξασφαλίσαμε στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου κάποιους βαθμούς που θα μας είχανε την στιγμή αυτή στα play-off.
Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο δικό μας το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Υπήρχε όμως εναλλαγή συναισθημάτων από τις αντιδράσεις των φιλάθλων μας. Όταν ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός και το κρύο ντους από το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου που του έδωσε και την νίκη».
Σχετικά με την παραμονή του στον Άρη: «Αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω κάτι. Κάτι όμως που πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν θα μείνω στον Άρη ή αν θα γυρίσω πίσω στην Πάρμα».
Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη: «Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας ήταν εκπληκτική και νιώθουμε θλίψη και ντροπή που δε μπορέσαμε να τους ανταμείψουμε με την είσοδό μας στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: