Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο Ντρογκμπά στα «χνάρια» του Γκιγκς!!

Μία από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις συνεχίζει να αποτελεί για έναν προπονητή ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος έχει «πατήσει» αισίως τα 33 χρόνια.

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση στην σαββατιάτικη νίκη με 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ για την Premier League, δίνοντας έναν επιπλέον λόγο στον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Σάλομον Καλού, να τον αποθεώσει και να τον συγκρίνει με τον «αειθαλή» μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκις.

«Αισθάνεται καλά αυτή τη στιγμή. Βλέπεις έναν παίκτη όπως ο Γκιγκς, ο οποίος είναι 37 και κάνει το δικό του, παίζοντας καλά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Χρειάζεσαι τέτοιου είδους παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπειρία και θέλουν να παίξουν και όταν παίζουν, το κάνουν με την καρδιά τους», δήλωσε ο Καλού και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Καλού μπορεί να παίξει περισσότερο. Μπορεί να παίξει για όσο χρονικό διάστημα θέλει, απλά η ομάδα πρέπει να παίζει για τον επιθετικό. Αν παίζεις για τον επιθετικό, είναι εύκολο για εκείνον να δείξει την ποιότητά του».

«Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για την ομάδα κι έχει την προσωπικότητα να τους ενώνει όλους μαζί. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο προσόν του και όταν παίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλη η ομάδα νιώθει ασφαλής κι εκείνος επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο που όλοι  θέλουμε να βλέπουμε», κατέληξε ο  επιθετικός των Λονδρέζων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: