Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Δεν ήταν είδηση για μας» λένε στον Άρη!!

Η είδηση της εξασφάλισης της άδειας από το «Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας» έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης και των φιλάθλων του Άρη.

Όπως σημείωσαν στο The Player κορυφαία στελέχη της κίτρινης ΠΑΕ, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η αδειοδότηση στην κίτρινη ΠΑΕ: «Για εμάς δεν ήταν… είδηση, η εξασφάλιση της άδειας. Ήταν απλά η επιβεβαίωση των όσων λέγαμε και δημόσια τόσες μέρες, ότι ο Άρης όχι μόνο είναι απόλυτα εντάξει και τυπικός, αλλά έχει έναν από τους πιο πλήρεις φακέλους στη Σούπερ λίγκα», ενώ συμπλήρωναν με νόημα: «Ουσιαστικά ήταν μια καλή απάντηση σε όλους εκείνους που προεξοφλούσαν περιπέτειες για τον Άρη ακόμη και το τελευταίο 48ωρο. Τώρα μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά για την νέα περίοδο».

Ο Άρης, πλέον, προχωράει μπροστά και απρόσκοπτα προκειμένου να ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας, μετά το «σκωτσέζικο» ντους της Κυριακής και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ανανεώσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη.
 Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: