Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας από Μπέο»

Σε μια καυστική ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στην ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου, προβεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάνει λόγο για άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μοιράζοντας… συγχαρητήρια σε όλους όσους… επιβράβευσαν τον Αχιλλέα Μπέο και τον ψήφισαν εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έζησε άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου. Ενορχηστρωτής του τελευταίου αυτού επεισοδίου - ποιος άλλος; - ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το «βαριετέ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε απ’ όλα: Ball boys που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν από τις θέσεις τους ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, μπάλες που χάνονταν και άλλες που, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν, προσγειώνονταν στον αγωνιστικό χώρο εν είδει βροχής (για να ταιριάζουν προφανώς με τις καιρικές συνθήκες), όλα υπό τον απαράμιλλο συντονισμό του πληθωρικού οικοδεσπότη.

Ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να κρατήσει την τελευταία πράξη του έργου για τον εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα αποδυτήρια και εξαντλώντας το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας, το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον επιβράβευσαν για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντάς τον να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ. Να τον χαίρονται και εις ανώτερα!

ΥΓ. Οι υπάλληλοι μια ομάδα αγάπησαν και μια ομάδα υπηρέτησαν στη ζωή τους. Εν αντιθέσει με κάποιους «ιδιοκτήτες» που αλλάζουν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: