Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πλησιάζει ο «γάμος» Νόιερ-Μπάγερν

Αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά... σίριαλ των τελευταίων μηνών. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, πλησιάζουμε προς την ολολήρωσή του. Ο λόγος για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ο Μάνουελ Νόιερ. 

Ο πορτιέρο της Σάλκε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, από το περασμένο καλοκαίρι κι έπειτα και όλο αυτό τον καιρό η Μπάγερν Μονάχου καταβάλλει προσπάθειες για την απόκτησή του. Και σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, όλα δείχνουν ότι οι Βαυαροί βρίσκονται πολύ κοντά στο να... δώσουν τα χέρια τόσο με την Σάλκε, όσο και με τον ίδιο.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει διάθεση. Απομένει να φανεί πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί λύση», τονίζει σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστιαν Νέρλινγκερ. Από την πλευρά του, ο Νόιερ, μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Βέρντερ Βρέμης, ήταν αυτός που.. έβαλε φωτιά. 
«Η απόφαση για το μέλλον μου έχει παρθεί. Αυτοί που πρέπει να την γνωρίζουν, την γνωρίζουν», τόνισε σε δηλώσεις του, χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω. 

Αυτό το παραπάνω, όμως, όπως τονίζουν οι Γερμανοί είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα δώσει περίπου 25 εκ. ευρώ για την απόκτηση του τερματοφύλακα των «πάντσερ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: