Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Εμείς αξίζαμε τα πλέι οφ»

O Μάρκος Βελλίδης μιλά στο gazzetta.gr για τη φετινή πορεία του Άρη τονίζοντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης άξιζε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Τι είπε για τους οπαδούς των «κίτρινων» αλλά και τη νέα χρονιά.
Ο Έλληνας γκολκίπερ του Άρη μίλησε στο gazzetta.gr. Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Μάρκο, μία νίκη χωρίς ωστόσο το εισιτήριο των πλέι οφ ανά χείρας. Πώς νιώθεις για αυτό που έγινε;
«Η νίκη στην Ξάνθη, ήταν μία νίκη χωρίς αντίκρισμα για εμάς. Το μυαλό όλων μας ήταν στο ματς του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εμείς μπήκαμε στον αγώνα από τη πρώτη στιγμή με στόχο τη νίκη, ωστόσο θέλοντας και μη είχαμε το μυαλό μας και στο ματς του Βόλου. Από τις αντιδράσεις των οπαδών μας καταλαβαίναμε το τι γινόταν εκεί. Ήμασταν ωστόσο συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και έπρεπε να περιμένουμε να δούμε τι γίνεται εκεί. Πιστεύω πως κάναμε το καθήκον μας».
Θεωρείς ότι ο Άρης άξιζε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, βάσει συνολικής εικόνας στη Σούπερ Λίγκα;
«Σίγουρα το αξίζαμε. Όταν μία ομάδα κάνει το πέντε στα πέντε, αυτό νομίζω πως είναι πορεία πρωταθλητισμού. Επίσης όταν η ομάδα νικά την αντίπαλο (σ.σ Ολυμπιακό Βόλου) ομάδα που... μάχεται μαζί της για τα πλέι οφ, τότε σημαίνει πως αξίζει να πάρει και το εισιτήριο».
Πού χάθηκε η συμμετοχή στα πλέι οφ;
«Στην πορεία του πρωταθλήματος υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Καθυστερήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα. Είχαμε το μυαλό μας και στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό έπαιξε από τη μεριά του τον ρόλο του. Αν ήμασταν πιο σοβαροί θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στα πλέι οφ. Πιστεύω πως αξίζαμε να ήμασταν εκεί».
Τι γεύση σού αφήνει η φετινή χρονιά;
«Η φετινή χρονιά αφήνει πίκρα. Τόσο στους οπαδούς της ομάδας όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία έχει τηστήριξη των οπαδών της σε κάθε παιχνίδι.
Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο σε αυτό που έγινε. Το καλοκαίρι θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για το επόμενο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα και να είμαστε μέσα στους στόχους μας».
Ποιο είναι το μήνυμά σου στους οπαδούς του Άρη;
«Το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που μας παρείχαν σε όλη τη χρονιά στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Ήταν κοντά μας συνέχεια σε όλη τη χρονιά με οιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα από όλες τις απόψεις και κάτι πρωτόγνωρο.

Εκτός από εμάς και οι αντίπαλοι παίκτες ευχαριστιούνται και απολαμβάνουν τον κόσμο μας ομάδας. Τους ευχαριστούμε πολύ για όλα»!
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: