Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Νικοπολίδης: «Ο Ολυμπιακός ήταν το “λιμάνι” μου»!!

O Αντώνης Νικοπολίδης έβαλε τέλος σε μία σπουδαία καριέρα, με τον κόσμο να τον αποθεώνει στην φιέστα για την κατάκτηση του 38ου τίτλου του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να δηλώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν δίπλα του σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ το τέλος της καριέρας μου. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα στην αλλαγή μου» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση του Euro, αλλά το σημαντικότερο κομμάτι στην καριέρα μου είναι η μεταπήδησή μου στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να κερδίσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Κάτι που τελικά το κατάφερα μέσα στο γήπεδο. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες θεωρώ ότι ήταν το νταμπλ του 2004-05. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, περίμενα ότι θα έμενα τα τρία χρόνια του συμβολαίου μου. Ο Θεός με βοήθησε και έμεινα για επτά χρόνια. Ήταν το λιμάνι για μένα ο Ολυμπιακός. Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου και στάθηκε δίπλα μου ο Ολυμπιακός, όπως και ο κόσμος».

Τέλος, για την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Με αγάπησε ο κόσμος επειδή ήμουν ειλικρινής απέναντί του. Με εκτίμησαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Εγώ προσπάθησα να δώσω τα μέγιστα και ο κόσμος το κατάλαβε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: