Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μπαλάφας : «Ιδανικό ξεκίνημα με δυο νίκες»

Δυο νίκες στην αρχή των πλειη οφ είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ, συμφωνα με τον Σωτήρη Μπαλάφα.  Ο 25χρονος μεσοαμυντικός του "Δικεφάλου" μίλησε τη  στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4", αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Θέλει μεγάλη προσπάθεια στα πλέι οφ. Η ομάδα έχει σταθερό κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και ξέρει να αντιμετωπίζει μεγάλα παιχνίδια σαν αυτά που έρχονται. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί έτοιμος και ξεκούραστος."
Είπε, μεταξύ άλλων, ακόμη:
Για το πρωτάθλημα: "Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη, αλλά αυτός είχε να ασχοληθεί μόνο με το πρωτάθλημα, ήταν πιο φρέσκος."
Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει κόπωση: "Η πορεία ήταν πολύ καλή στην Ευρώπη και το Κύπελλο, γεγονός που επηρέασε  στο πρωτάθλημα. Αλλο να έχεις ένα στόχο και άλλο τρεις. Είναι φυσικό να  υπάρχει κούραση σωματική και ψυχολογική. Παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, ο Σαλπιγγίδης είναι λογικό να είναι έτσι. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν είχε ούτε Κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή πορεία."

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν στον αγώνα με την Κέρκυρα:"Είναι θετικό ότι κάναμε ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι και θέμα συγκέντρωσης και τύχης το γκολ. Στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ξεκούραστοι."

Για το που θα κριθούν τα πλέι οφ: "Αν αρχίσουμε με δύο νίκες θα είμαστε καλά."

Για τον εαυτό του: "Οταν μένεις σε μια μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να πεις ότι δεν παίρνεις τη σωστή απόφαση. Προσωπικά θα τα πούμε το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω ότι θα φύγω, έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Κατά την άποψη μου μπορεί να έφταιξα και εγώ, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω φέτος περισσότερες συμμετοχές. Το ότι έπαιξα τελευταία σε άλλη θέση είναι το λιγότερο. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστή είμαι, θα αγωνιστώ όπου μου ζητηθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια: