Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Λαζαρίδης: «Εμείς κάναμε το καθήκον μας»

Τον… απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου έκανε για τον Άρη ο Νίκος Λαζαρίδης.

«Το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με την Ξάνθη και στη νίκη. Στην πίσω μεριά του μυαλού υπήρχε το παιχνίδι του Βόλου. Παρά το 1-0 του ημιχρόνου περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα χτυπούσε το παιχνίδι. Είδαμε όμως όλοι τι έγινε. Τα συναισθήματά μας άλλαζαν συνεχώς. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και στη συνέχεια είδαμε τι έγινε στο άλλο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη για να υπογραμμίσει: «Θέλαμε πολύ να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν εξαρτιόταν όμως από εμάς. Παρόλα αυτά ο Άρης παραμένει μεγάλη ομάδα. Στους τελευταίους αγώνες κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει και ο κ. Τσιώλης ο οποίος έχει περάσει πολλά καινούργια πράγματα στην ομάδα.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό την επόμενη χρόνια για να βγούμε στην Ευρώπη και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας όμως είναι ο Άρης».

Όσον αφορά το τι έφταιξε και η ομάδα δεν μπήκε στα πλέι οφ, ο έμπειρος αμυντικός είπε: «Χάσαμε 22 βαθμούς στην έδρα μας. Είναι πάρα πολλοί. Επίσης μας επηρέασε η κούραση που είχαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη στην οποία καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Παρόλα αυτά έπρεπε να μπούμε στα πλέι οφ».

Για το γεγονός ότι θεωρείται από πολλούς, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τη φετινή χρονιά δήλωσε: «Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, προπονούμαι καλά έτσι ώστε να είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Αναφερόμενος σε αυτά που θα κρατήσει από τη φετινή χρονιά, είπε:

 «Αν μιλήσουμε για την Ευρώπη, η καλύτερη στιγμή μας ήταν η νίκη επί της Ρόζενμποργκ και η πρόκριση στη φάση των 32. Όσον αφορά τις χειρότερες στιγμές, είναι οι ήττες από τους Πανιώνιο, Ξάνθη και Ηρακλή στην έδρα μας».

Τέλος ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας για την επόμενη μέρα στην ομάδα είπε:  «Η ομάδα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της. Θα πρέπει όλοι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε σωστά. Την επόμενη χρονιά πρέπει από την αρχή να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι ο και να μην περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική άλλα αποτελέσματα. Αυτό δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Μπορεί από τη μία να μην έχουμε πολλά παιχνίδια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την άλλη όμως θέλαμε πολύ να βγούμε στην Ευρώπη για να ζήσουμε τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε και φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: