Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αλέγκρι: «Στο χέρι μας ο τίτλος»

Για τη μάχη του τίτλου μίλησε ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε πως το Σκουντέτο είναι στο... χέρι της ομάδας του.
«Ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα μέχρι να το εξασφαλίσουμε μαθηματικά. Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος, αλλά τώρα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να ομολογήσω ότι σε αυτό το σημείο αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα είναι αυτοκτονία, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το έχουμε ήδη πάρει. Θα είναι ωραίο να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε σε δύο εβδομάδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Σίγουρα είμαι πολύ πιο ήρεμος μετά τις ήττες της Ίντερ και της Νάπολι, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια για να γιορτάσουμε. Οι έξι πόντοι διαφοράς είναι πολλοί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το φινάλε, αρχής γενομένης από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τηn Μπρέσια. Δεν θα έχουμε σε εκείνο το ματς τους Πάτο και Ίμπρα, ενώ την Τετάρτη έχουμε τον ημιτελικό του Κόπα Ιτάλια με την Παλέρμο που για μας είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: